Kennel Tabberas

Orrhane til lunsjrasten

Velkommen til hjemmesiden vår

Hei, denne siden skal vies til kleiner munsterlendere og jakt. Siden er under oppbygning så dere får ha overbærenhet med at den er mangelfull så langt.

Kennelnavnet har formeg en dobbel betydning. For de av dere som har barn eller som er barnslige er nok Emil i Lønneberget ikke ukjent, episoden: "det store Tabberaset på Katthult" var det som fikk meg til å  falle for dette navnet. tabberas betyr å gjøre rent bord, og de som har sett mine hunder spise vet hva jeg mener. Jeg mener også at en klm skal gjøre rent bord hvis den får sjansen. Alt som finnes av vilt skal finnes, både dødt og levende. Også det som er midt i mellom. For de som vuderer rasen synes jeg det er greit å vite at en munster vil forsøke å gjøre rent bord, det vare seg på kjøkkenbordet eller i naboens kaninbur, gitt at man gir den sjansen.
Den andre betydningen stammer fra det latinske: "tabula rasa" som har mer betydning av å starte på ny bordsetning, eller med blanke ark. Dette er viktig å huske for alle dere som har eller har hatt en hund fra før. Hver hund starter med blanke ark, på godt og vondt. Det er lett å ta for gitt at den nye valpen skjønner mer enn den faktisk gjør og at vi derfor setter for høye krav til den unge håpefulle.

Nyeste kommentarer

25.12 | 16:37

veldig søte